det finns flera sätt att hjälpa oss

Jag vill hjälpa till som volontär

Ge lite av din tid

Om vi är många behövs det väldigt lite tid från var och en av oss för att vi ska kunna ta oss långt. Våra volontärer är fantastiska och vi är alltid tacksamma för ytterligare en hjälpande hand.

Vad kan jag göra?

Om du vill stödja vår verksamhet som volontär finns det flera sätt att hjälpa till. Ta en titt på de viktigaste aktiviteterna vi presenterar nedan. Beroende på din erfarenhet och tillgänglighet, är du välkommen att anmäla dig som volontär till ett eller flera område genom att anmäla dig via vårt formulär. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Du kan hjälpa till så mycket eller så lite du kan och alltid efter din egen förmåga. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Just nu söker vi personer som kan hjälpa oss med:


  • Lager
  • Transport
  • Pop Up-butik
  • Kommunikation
  • Administration

Volontärsektion

Detta är de viktigaste områdena vi behöver hjälp med just nu, men kontakta oss gärna om du har en speciell kompetens som kan vara till nytta för Sweden Help.

Hjälp med transporter

Kan du hjälpa oss med transporter? Är du tillgänglig för kortare resor, till exempel några kilometer mellan våra två lager i Malmö och Skurup, från hamnen i Trelleborg till Malmö eller bara inom Malmö. Eller kan du tänka dig att köra längre sträckor till Polen och Ukraina? Har du körkort som gör att du kan köra lastbil eller buss? Känner du dig bekväm med fysiskt arbete och att röra dig runt tyngre föremål? Då kanske du kan hjälpa oss inom området Transport.

Hjälpa till på lagret

Vill du arbeta med andra för att hjälpa till att sortera i vårt lager? Vill du ha ett flexibelt volontäruppdrag där du hjälper till i din egen takt. Har du hjälpt till med en liknande aktivitet tidigare? Vet du vad du kan förvänta dig när det gäller sortering av förnödenheter? Känner du dig bekväm med fysiskt arbete? Då kanske du kan vara en resurs i våra lager.

Hjälp till i vår pop up-butik

Har du erfarenhet av att arbeta i butik eller andra sociala aktiviteter där man träffar och ger service till människor? Vill du hjälpa till i butiken tillsammans med ett team med olika erfarenheter och bakgrunder? Då kanske vår Pop Up-butik kan vara av intresse.

Hjälp till med kommunikation och administration

Vet du vad du kan förvänta dig när det gäller att tolka i verkligheten eller översätta innehåll till en webbplats? Vet du vad du kan förvänta dig när det gäller att bearbeta och filtrera data, publicera information på sociala medier eller webbplatser? Gillar du administrativa uppgifter eller har du kanske jobbat med schemaläggning tidigare? Då vore vi tacksamma för din hjälp med kommunikation och administration.

Bli volontär nu

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.